onsdag 25 mars 2009

Skrivkramp och länkloopar

Nu har jag inte skrivit på ett bra tag. Mest för att jag inte riktigt vetat hur jag ska vidare med bloggen. Det känndes mest som jag bara länkade vidare till andra bloggar inte skrev så mycket själv.
Nu har jag bestämt mig, nån nyhets-service är jag inte. Det finns andra som sköter det så mycket bättre.

Så vad vill jag med bloggen?

Det finns massor av piratbloggar som mer eller mindre säger samma sak och länkloopen är total (det är absolut inget fel med det men jag känner mig som en pinne i ett hamsterhjul). Piratpartiets budskap måste fram, det måste bankas in i folk skalle tills dom förstår vad vi pratar om (de behöver inte hålla med, men idag får folk nått tomt i blicken när man försöker förklara demokratins fall pga fildelningslagar).

Så varför vill jag blogga?
Ska jag bli mer personlig, kanske skriva om mitt kommande bröllop, eller vad mina katter gör eller kanske vad som händer på jobbet.
Nej, jag har alltid varit rätt reserverad med mitt privatliv och vem skulle vara intresserad förutom min mamma och en och en annan förvirrad stackars själ som måste följa nått så tråkigt.

Jag älskar att teoretisera och "fnula" över samhällsaspekter och problem. Jag och mina vänner sitter gärna över en kaffe eller en öl och analyserar samhällsläget och försker sia om vad det hela kommer hamna.

Det är nog här jag kommer hamna. Att i text göra precis samma sak som jag alltid har gjort; Samhällsanalys gärna med en dos av utopiska/dystopiska element.

Självklart kommer jag fortsätta att skriva om vad vår kära regering med uppbackning av EU kommer hitta på.


Ha det godis så länge.. nu ska jag börja skissa på nästa inlägg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar